Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

  • Domaine de la Rouvière - elegant rosényhet från hjärtat av Provence

    Det var många som njöt av rosépremiär denna soliga Kristi Himmelfärdshelg! Därför är vi extra är glada att presentera en elegant rosényhet från Côtes de Provence. Vinet kommer från vingården Domaine de la Rouvière, belägen bara en timme från heta Saint Tropez.

  • STORSLAM FÖR AALBORG AKVAVIT I INTERNATIONELL TÄVLING

    Aalborg Taffel skapades 1846 och ligger som grund för modern nordisk akvavit. 175 år senare håller receptet ännu vilket nu bevisats i en av världen främsta sprittävlingar. I San Francisco World Spirit Competition vann Aalborg Taffel utmärkelsen dubbelguld. I samma tävling belönades även Aalborg Jule Akvavit med ett guld.

  • Håkan Thörnström skapar kroglåda med Melanders

    Melanders har tillsammans med kockarna bakom Snälleröds Krögarsnaps tagit fram kroglådor för hemkörning i Stockholm. Nu släpps bokningarna för stjärnkocken Håkan Thörnströms trerättersmeny som finns till försäljning under en begränsad tid.

  • Akvavitpromenad mellan gamla stans främsta restauranger

    Eftermiddagen 22 maj genomförs MovEat Akvavit med besök på fem av Gamla stans främsta restauranger. På varje ställe serveras en legendarisk akvavit tillsammans med en utvald maträtt. Promenaden sker i egen takt utifrån en mobilapp och de begränsade biljetterna släpps 20 april.

  • Snälleröds krögare skapar kroglådor med Melanders

    Nu genomför kockarna bakom Snälleröds Krögarsnaps ett långt gästspel hos Melanders. Tillsammans skapar de menyer som beställs genom Melanders nätbutik med hemkörning i hela Stockholm. Till varje kroglåda finns en instruktionsfilm med kockens egna tips inför serveringen. Först ut i samarbetet är kocken och krögaren Pontus Frithiofs meny som kan bokas från 1 april.

  • En limiterad hållbar matkasse i samarbete med Skagerrak gin och stjärnkocken Frida Ronge

    Den 12 mars kunde konsumenter få hem restaurangkänslan till sig själva med en limiterad och hållbar matkasse i samarbete mellan Skagerrak Nordic Dry Gin och den erkända kocken Frida Ronge. Innehållet var inspirerat av skandinaviska hav och stränder och präglades av ett hållbarhetstänk med bland annat MSC-märkta varor från havet. De som önskade kunde även kombinera middagen med Skagerrak-drinkar so

  • Snälleröds Herr Berntsons Besk är nu skapad med närodlad malört

    Snälleröds Herr Berntsons Besk åter tillbaka i Systembolagets beställningssortiment. Innehållet och flaskan är fortsatt samma, bortsett från att malörten som den kryddats med numera är närodlad. Malörten odlas på ägor precis i närheten av Snälleröds Destilleri i Skåne. Produkten är ekologisk och är den första snapsen som ursprungligen togs fram på Snälleröds Destilleri för mer än 120 år sedan.

  • En eldig varm choklad – Fireball Hot Chocolate

    Det är den varma chokladens tid och Fireball delar nu med sig av ett recept med sting i vuxentappning. Fireball Hot Chocolate gör du enkelt hemma, den innehåller de klassiska varm choklad-komponenterna som choklad, mjölk och grädde, men toppas med den ikoniska kanellikören Fireball för mer djup och karaktär.

Visa mer