Gå direkt till innehåll
Sommarens Classic Cocktails smak ”Tropical Daiquiri” har anlänt!

Pressmeddelande -

Sommarens Classic Cocktails smak ”Tropical Daiquiri” har anlänt!

Nu lanseras Classic Cocktails nya smak ”Tropical Daiquri” i Sverige. Classic Cocktails Tropical är en solgul färdigblandad drink som kommer som en smidig bag-in-box med tap. Tropical Daiquri har en tropisk smak med tydliga toner av lime och mango.

I maj släpps Classic Cocktails nya smak ”Tropical Daiquri” på Systembolaget i Sverige. Produkten kommer som en bag-in-box med tap och gör det enkelt att ta fram en färdigblandad drink på sommarens fester eller utflykter, tillsätt bara is och vips så har du en svalkande drink i handen. Tropical Daiquri har en tropisk smak med tydliga toner av lime och mango. Färgen ger ett piggt inslag med sin starkt gula ton. För den som vill lyxa till det kan drinken toppas med en färskpressad limeklyfta som lyfter både smak och utseende. Drycken är skapad av endast naturliga ingredienser och förpackningen räcker till ca 12 drinkar.

Namnet ”Daiquiri” kommer från en liten kubansk stad där den amerikanska ingenjören Jennings Cox år 1898, skapade originaldrinken ”Daiquri”. Han kombinerade en drink av färsk limejuice, vit rom, socker och krossad is för att pigga upp stadens gruvarbetare och det blev en direkt hit. Classic Cocktails säljer även smakerna Mojito och Raspberry Mojito på Systembolaget. Classic Cocktails produceras i Norge av Arcus Norway AS.

Classic Cocktails Tropical Daiquiri finns i Systembolagets beställningssortiment för 209 kr, art.nr 5091107

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till ArcusGruppen. Koncernchef är Kenneth Hamnes. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk och har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen. 

Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden