Gå direkt till innehåll
Höstens smidigaste nyhet är här - Irish Coffee bag-in-boxen!

Pressmeddelande -

Höstens smidigaste nyhet är här - Irish Coffee bag-in-boxen!

Classic Cocktail lanserar nu sitt senaste tillskott i bag-in-box familjen. Nu kommer Irish Coffee färdigblandad i en smidig bag-in-box med tap. Värm upp och servera med lättvispad grädde så har du klassikern klar i ett svep att servera till dig själv och gästerna i höst.

Den 12:e oktober släpps Classic Cocktails nya smak Irish Coffee på Systembolaget. Produkten kommer som en bag-in-box med tappkran och gör det enkelt att servera Irish Coffee på ett kick. Boxen innehåller en färdigblandad drink med smak av kaffe, whiskey och råsocker. Drycken är skapad av endast naturliga ingredienser och förpackningen räcker till ca 12 drinkar. Serveras uppvärmd i ett glas med lättvispad grädde på toppen.

Classic Cocktails säljer även de andra bag-in-box smakerna Mojito, Raspberry Mojito och Tropical Diaquiri på Systembolaget. Classic Cocktails produceras i Norge av Anora.

Classic Cocktails Irish Coffee finns i Systembolagets beställningssortiment för 229 kr, art.nr 5331707

Om du önskar pröva denna produkt vänligen maila till info@arcussweden.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Anora Group 

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 640 miljoner kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo. 

www.anora.com

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden