Gå direkt till innehåll
Malin Söderström skapar kroglåda med Melanders

Pressmeddelande -

Malin Söderström skapar kroglåda med Melanders

Tillsammans med kockarna bakom Snälleröds Krögarsnaps har Melanders tagit fram kroglådor för hemkörning i Stockholm. 1 juli släpps bokningarna för kocken Malin Söderströms trerättersmeny som finns till försäljning under en begränsad tid i juli och augusti.

Boka din kasse här!

Snälleröds Krögarsnaps består av fem olika snapsar skapade av kockarna Pontus Frithiof, Håkan Thörnström, Malin Söderström, Nils Molinder samt Henrik Norström. Under sommaren genomför Snälleröds krögare ett gästspel hos Melanders med var sin trerättersmeny för hemkörning. Mellan 19 juli och 22 augusti finns Malin Söderströms meny tillgänglig för utkörning i Stockholm samt även hela skärgården med båt.

Malin Söderström var den första kvinnan som tävlade i Svenska Kocklandslaget. Idag driver hon Moderna Muséets restaurang samt The Fishery och The Farm. Malin har även skrivit ett flertal kokböcker och är regelbunden gästkock i TV4 Nyhetsmorgon. Hennes mat kännetecknas av friska fräscha smaker som ofta har en bas av svensk fisk eller viltkött.

Malin Söderströms meny på Melanders består av en svensk charktallrik med viltkött, gulärtshummus, kräm på Wrångebäcksost samt färska grönsaker. Varmrätten är en helgrillad piggvar med algsalt samt primörer och vispat pepparrotssmör. Desserten består av en svartvinbärsmaräng, curd på svarta vinbär och lättvispad grädde samt ätbara sommarblommor.

För att underlätta färdigställandet av kroglådan har Melanders och Snälleröds skapat en film med Malin Söderström och Melanders kreativa ledare Andreas Printz. Filmen går igenom samtliga moment samt ger allmänna tips på matlagning.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Arcusgruppen. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk samt har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen.

Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden