Gå direkt till innehåll
Nils Molinder skapar kroglåda med Snälleröds Krögarsnaps

Pressmeddelande -

Nils Molinder skapar kroglåda med Snälleröds Krögarsnaps

Nils Molinder från Melanders Group är en av kockarna bakom Snälleröds Krögarsnaps. 14 juni släpper han en somrig kroglåda tillsammans med Snälleröds som består av ljummen lax, halstrad hälleflundra och limesockrade jordgubbar. Kroglådan finns för leverans i hela Stockholm inklusive skärgården med båt.

Snälleröds Krögarsnaps är fem olika snapsar skapade av kockarna Pontus Frithiof, Håkan Thörnström, Malin Söderström, Nils Molinder samt Henrik Norström. Under året genomför Snälleröds krögare ett gästspel hos Melanders med var sin trerättersmeny för hemkörning under en begränsad tid.

Nils Molinders meny innehåller ljummen lax med laxrom samt pepparrot till förrätt. Varmrätten är en halstrad hälleflundra, nässelhollandaise samt pocherat ägg och desserten består av limesockrade jordgubbar med rostad vit chokladmousse på pistagedrömsbotten. Menyn är skapad för att passa Nisses egen akvavit från Snälleröds som har kraftig smak av citrus och kummin samt en tydlig avslutning av ingefära.

För att underlätta färdigställandet av kroglådan finns en film med Nils Molinder och Melanders kreativa ledare Andreas Printz. Filmen går igenom samtliga moment samt ger allmänna tips på matlagning. Nils Molinders egen specialkomponerade meny går att beställa från 1 juni med leverans mellan 14 juni och 18 juli. Kroglådan kan köras ut i hela Stockholm inklusive skärgården från norr om Arholma till Landsort i söder.

Så lagar du Nisses härliga trerätters-meny


Om Nils Molinder
Redan som 13-åring fileade Nils Molinder fisk i Östermalmshallen och 1988 öppnades hans första egna Melanders fiskdisk i hallen tillsammans med brodern Erik. Idag har verksamheten vuxit till flera fiskbutiker, restauranger och caféer. Inom Melanders Group ingår bland annat anrika krogar såsom Ulla Winbladh, Konstnärsbaren och Wedholms Fisk. Nils Molinder har även skrivit boken FISK, vunnit SM i ostronöppning samt tagit en andraplats i Kockarnas kamp

Beställ kassen här!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Arcusgruppen. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk samt har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen.

Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.

Kontakter

Marcus Pedersen

Senior Brand Manager

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden