Exklusiv och sällsynt nyhet -Crémant de Bordeaux Haut-Mouleyre
Nu lanseras i Systembolagets beställningssortiment Crémant de Bordeaux Haut-Mouleyre, en sällsynt Crémant från ett av världens mest kända vinområden.
Nu lanseras i Systembolagets beställningssortiment Crémant de Bordeaux Haut-Mouleyre, en sällsynt Crémant från ett av världens mest kända vinområden.
GLÖET, som under några år har charmat svenska konsumenter med röd och vit mousserande glögg, har fått ett nytt spännande tillskott i familjen. Lagom till julen 2021 kommer GLÖET Orange mousserande glögg.
29 oktober lanserar Fireball ett samarbete med några av Sveriges främsta matkreatörer i sociala medier. Under året skapas nya recept för amerikanska högtider där den heta och kryddiga whiskylikören är smaksättare. Först ut är Diana Dontsova som tagit fram recept med Fireball inför Halloween.
Den klassiska akvaviten Gammel Opland har tillverkats sedan 1872 utifrån ett välbevarat hemligt recept. 1 november släpps nya Gammel Opland Julakvavit som lagrats på sherryfat i hela åtta år. Resultatet är en ytterst mjuk och komplex akvavit som fungerar lika väl till julbordet som avec.
Enligt traditionen har det återigen blivit dags för lanseringen av Aalborgs årliga julakvavit. Flaskan som kommer i begränsad upplaga har för många blivit ett måste på julbordet samt även ett samlarobjekt. Aalborg Jule Akvavit är en hyllning till 1800-talets akvavit med hög styrka och kumminsmak.
Nu lanseras en riktig bra Pinot Noir från Leyda-dalen i Chile i Systembolagets tillfälliga exklusiva sortiment.
Classic Cocktail lanserar nu sitt senaste tillskott i bag-in-box familjen. Nu kommer Irish Coffee färdigblandad i en smidig bag-in-box med tap. Värm upp och servera med lättvispad grädde så har du klassikern klar i ett svep att servera till dig själv och gästerna i höst.
I höst breddar CHILL OUT sitt sortiment och låter vinintresserade lära känna både klassiska och oväntade destinationer genom sin första europeiska vinkollektion. Först ut är en ekologisk Riesling från Pfalz som bjuder på friska toner av citrus och päron med inslag av mineralitet.
Nu är granen på plats och glöggen är rykande varm. På hotell Haymarket by Scandic i Stockholm har Blossa (äntligen!) slagit upp dörrarna till Rum 24 – en jul-oas för alla som inte tycker att julen kan komma tidigt nog.
Inför årets kommande glöggmingel presenterar Blossa två spännande nyheter – Blossa Trestjärnig Brons spetsad med whiskey och Blossa Sparkling & Spices Classic Red i alkoholfri tappning.
Nu lanserar Xanté en nyhet för att sätta krydda på halloweenfesten och höstens drinkar. Xanté Pumpkin Spice & Pear är en likör där den klassiska smaken av Xantés söta päron blandats med den populära kryddblandningen Pumpkin Spice.
Succén Grön Curaçao från 90-talet återlanseras. Den är först ut i en ny Svensk likörserie som kommer att produceras av det klassiska varumärket Kron.