Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nederburg Wine Challenge - en tävling i Sydafrikansk vinkunskap

Nu arrangerar Altia och Nederburg Sveriges första tävling i Sydafrikansk vinkunskap. Tävlingen som genomförs i lag om 2 personer är öppen för alla, både intresserade konsumenter, restaurangpersonal och Sommelierstudenter. Det vinnande laget får förutom äran en skräddarsydd vinresa till Sydafrika som kommer att genomföras under det första halvåret 2019.

När: Lördag 10 november, 9.30-17.00

Var: Scandic Hasselbacken, Stockholm

Anmälan: Sista anmälningsdag är den 1 oktober 2018 och anmälningsavgiften är 600 kr per lag. antalet platser är begränsat. Alla deltagare har även en plats på efterkommande minimässa (med ett 30-tal viner för provning) och Winemakers Dinner med Nederburgs chefsvinmakare Andrea Freeborough.Tävlingsmomenten är både teoretiska

och praktiska (provningar) och handlar om Sydafrika som vinland. Efter dagens tävlingar är det tre lag som kvalificerar sig till finalen som genomförs med publik klockan 15.00.

Läs mer om tävlingen och hur du anmäler dig på folkofolk.se/nederburgwinechallenge

Vill du se finalen, äta gott och prova viner

Konsumenter erbjuds att köpa paket för 850 kronor, där man får publikplatser till finalen och får tre viner som finalisterna provar blint i ett provningsmoment. I paketet ingår även minimässan som pågår mellan 17-18.30, där det kommer att finnas mer än 30 viner att prova från Nederburg och Plaisir de Merles. Det kommer att presenteras en rad exklusiva viner från Nederburg Auction som inkluderar bland annat viner från 70 och 80-talet. Kvällen avslutas med en Winemakers Dinner som leds av Nederburgs chefsvinmakare Andrea Freeborough. Menyn består av 3 rätter som kommer att följas av 7 utvalda viner.  Läs mer här

Ämnen

Kategorier


På folk o folk har vi samlat alla produkter från tre bolag - Altia Sweden, Bibendum och Philipson Söderberg. Tillsammans kan vi erbjuda ett av Sveriges största dryckesutbud med både välkända varumärken och spännande nyheter.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden