Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

​Stjärndesigner bakom True Colours Limited Edition-flaska.

Den första juni lanserar True Colours Cava sin nya Limited Edition. Bakom flaskans vackert blommiga design står kreatören och HBTQ-kämpen Camilla Thulin.

– Jag ser väldigt positivt på samarbetet med True Colours. Mina personliga värderingar om allas lika rättigheter går helt i linje med varumärket, säger Camilla Thulin.

Camilla Thulin har, bland annat, gjort sig ett namn som kläddesigner och har klätt några av landets mest inflytelserika kvinnor. Hon är även känd som en djärv talare som inte skräder orden när det kommer till sina hjärtefrågor. Nu är hon aktuell som designer till True Colours nya Limited Edition-flaska där en krona per såld flaska går oavkortat till Regnbågsfonden som finansiellt hjälper HBTQ- organisationer i hela världen, liksom enskilda personer.

– Jag har hängt i HBTQ-kretsar sedan jag var väldigt ung. Frågan är alltid lika viktig. Det finns aldrig någon ursäkt för att inte stå upp för allas lika rättigheter, aldrig. Rätten till sin egen personlighet och sin egen kropp är grundläggande, säger Camilla Thulin.

Öppnare attityd mot HBTQ-personer

Under sitt långa engagemang har Camilla Thulin sett det svenska samhället utveckla en öppnare attityd gentemot HBTQ-personer. Frågan är inte längre lika stigmatiserad som den var för några årtionden sedan, men det finns fortfarande utmaningar.

– Det går åt rätt håll, men vi är inte klara med detta på något sätt. Det finns till exempel fortfarande personer i samhället som absolut inte att accepterar att deras barn skulle bli HBTQ-människor. Ingen nämnd och ingen glömd, säger Camilla Thulin.

Flaskan ger mervärde

I designen har Camilla Thulin tagit tillvara på True Colours grafiska profil och färglagt blomrankorna som slingrar sig runt flaskkroppen i regnbågsmönster. Själv köper hon ofta True Colours Cava, som belönades med bronspris i prestigefyllda Decanter Competition förra året på grund av sin höga kvalitét.

– Jag väljer gärna True Colours Cava eftersom det blir ett mervärde. Cavan har dessutom fått väldigt fina rekommendationer och är otroligt prisvärd. Kan det bli bättre? avslutar Camilla Thulin.

True Colours Limited Edition kommer att finnas i Systembolagets hyllor från den 1 juni.

Produktinformation:
True Colours Cava
Artikelnr: 78045
Pris: 99 kr
Volym: 750 ml
Ursprung: Spanien, Penedès, DO Cava
Alkoholhalt: 12%

För mer information, vänligen kontakta:
Caroline Bengtsson, Brand Manager
070-508 64 81
caroline.bengtsson@altiagroup.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


På folk o folk har vi samlat alla produkter från tre bolag - Altia Sweden, Bibendum och Philipson Söderberg. Tillsammans kan vi erbjuda ett av Sveriges största dryckesutbud med både välkända varumärken och spännande nyheter.

Kontakter

Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden