Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

​Skåla för en mer tolerant värld i True Colours Cava!

2017 börjar med ett nytt bubbel. Tillsammans med Stiftelsen Regnbågsfonden lanserar Altia nu True Colours. Det är en sprudlande cava där fem kronor per såld flaska går direkt till Regnbågsfonden och deras arbete för mänskliga rättigheter i hela världen.

– True Colours finns för att hylla människor i HBTQ-communityn och deras släkt och vänner, säger Catarina Elvroth, produktansvarig för True Colours på Altia. Eftersom en del av försäljningen går direkt till Regnbågsfonden bidrar alla som köper True Colours till att människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva utan att behöva vara rädda för att bli förföljda.

I samarbete med Jon Voss och Jonas Gardell

Regnbågsstiftelsen startades och drivs av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter. Kajsa Bergkvist och Fredrik Robertsson sitter i styrelsen. Stiftelsen hjälper såväl HBT-organisationer som enskilda HBT-personer i världen med ekonomiskt bistånd. De har varit med och utvecklat såväl namnet som utseendet på flaskan samt vilken druvsammansättning cavan ska ha. Resultatet är en flaska i regnbågsfärger och ett innehåll som har frisk fruktighet av citrus, mineral och röda äpplen med viss nötighet i eftersmaken. Det passar utmärkt som aperitif, skaldjursrätter och till varma och kalla förrätter. Det är också gott till fräscha desserter.

Världspremiär på QX-galan

Premiären för True Colours skedde på QX-galan på Cirkus i Stockholm igår kväll. Nu finns den i Systembolagets beställningssortiment och kostar 98 kronor för 75 cl. Artikelnr är 78045 och alkoholhalt 12%.

– Vi kan inte tänka oss en roligare och bättre plats att lansera True Colours på, säger Brand Manager Catarina Elvroth. Om den blir så omtyckt som vi hoppas, planerar vi även för ett rött, ett vitt och ett alkoholfritt alternativ. Jag vill att alla ska känna att det finns något för dem under namnet True Colours. 


För mer information, vänligen kontakta:
Catarina Elvroth, Brand Manager 
076-136 85 75, catarina.elvroth@bibendum.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


På folk o folk har vi samlat alla produkter från tre bolag - Altia Sweden, Bibendum och Philipson Söderberg. Tillsammans kan vi erbjuda ett av Sveriges största dryckesutbud med både välkända varumärken och spännande nyheter.

Kontakter

Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden

Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden