Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Friskt bubbel med fräsch design till sommarens fester!

Chill Out Sparkling Sauvignon Blanc har sedan sin lansering hösten 2012 hunnit:

· klättra från beställningssortimentet till ordinarie sortimentet

· vinna Vinordics utmärkelse 2013 ”Bästa mousserande vita vin under 75:-”

· fått ny fräsch design

Lagom till vårens och sommarens fester finns bubblet att få tag på med en ny, fräsch och stilren design. Dessutom i en ny tappning vilket ger en extra friskhet i både smak och doft. Chill Out Sparkling Sauvignon Blanc finns på hyllan i över 100 butiker i Sverige och går annars utmärkt att beställa på Systembolagets hemsida.

Chill Out Sparkling Sauvignon Blanc är ett friskt och fruktigt mousserande vin gjort av Sauvignon Blanc-druvor från södra Frankrike. Det är ett torrt, ungdomligt vitt mousserande vin med frisk smak med inslag av gröna äpplen, fläder, krusbär och limeskal. Citrustonerna ger en bra friskhet medan de söta krusbären ger en fin balans och ett mjukt avslut.

Chill Out Sparkling Sauvignon Blanc passar utmärkt som både apéritif och till lätta fisk- och skaldjursrätter. Perfekt serveringstemperatur är 8 grader.

Chill Out Sparkling Sauvignon Blanc
Artikelnummer: 2169
Volym: 750 ml
Pris: 67 SEK
Alkohol: 11,5%

 

Chill Out Wines är samlingsnamnet på en serie viner (rött, vitt, rosé,mousserande och alkoholfritt), alla noga utvalda från kvalitativa vingårdar runt om i världen. Chill Out Wines har även en bredd av förpackningar med vin på glasflaska, pet-flaska och bag-in-box.

 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Altia Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Altia Plc i Finland. Altia Plc är ett företag som producerar, distribuerar, marknadsför och säljer alkoholhaltiga drycker i Norden och de baltiska länderna. Altia Plc:s egna varumärken inkluderar bl.a. Blossa, Grönstedts, Koskenkorva, O.P. Anderson, Explorer och Chill Out. Företaget representerar också andra internationella kvalitetsvarumärken från hela världen.  www.altiacorporation.com

Kontakter

Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden