Gå direkt till innehåll
Aalborg Akvavit och Nybroe Smørrebød i exklusivt samarbete i samband med Mitt Kök i Stockholm

Pressmeddelande -

Aalborg Akvavit och Nybroe Smørrebød i exklusivt samarbete i samband med Mitt Kök i Stockholm

Aalborg Akvavit och Nybroe Smørrebød i exklusivt samarbete i samband med Mitt Kök i Stockholm.

Smørrebrød kräva dessa drycker!

Danskarna har länge haft som tradition att äta smørrebrød till lunch, ackompanjerat med en akvavit. Aalborg Akvavit har därför valt att samarbeta med Nybroe Smørrebrød, en av Sveriges bästa leverantörer av smörrebröd. I samband med Mitt Kök mässan kommer några av Aalborgs olika sorter att serveras tillsammans utvalda smörrebröd från Nybroe.

Nybroe Smørrebød har sitt säte i den anrika Saluhallen vid Östermalmstorg. Här erbjuder de en stor variation av smörrebröd av högsta kvalité till många besökare. Till och med räkorna är handskalade på plats. Nu ger Nybroe tillsammans med Arcus Sweden/ Aalborg Akvavit möjligheten att även prova smørrebrød på dess rätta vis i samband med Mitt Kök mässan den 7-10 november.

Välkommen att besöka Aalborgs monter där det kommer att serveras Aalborg akvavit tillsammans med Nybroe smørrebrød till ett mycket förmånligt pris.

För mer information kontakta:

Alexandra Wachtmeister alexandra.wachtmeister@arcussweden.se

Nybroe Smørrebrød

Smørrebrød består av fullkornsrågbröd serverat med diverse pålägg så som kallskuret, kött,
fisk eller ost. Sedan  Nybroe Smørrebrød etablerade sig år 2004 finns smørrebrødet i hallen – vällagad, variationsrik och dansk husmanskost på bröd.

Det roligaste med en smørrebrødsmeny är att välja mellan de många delikata alternativen. Med rätt bröd i botten kan ett smørrebrød utvecklas till det mesta av variation, smak och fantasi.

www.nybroe.se  

Aalborg Akvavit

Aalborg Akvavit är namnet på de klassiska danska akvaviterna - den som danskar älskar och sätter på bordet igen och igen. Och inte utan anledning: Aalborg akvavit representerar mer än 160 års erfarenhet i konsten att bränna brännvin, från den ursprungliga klassiska Aalborg Taffel Akvavit - även kallad Röd Aalborg till den årliga Aalborg Jule Akvavit.

I Sverige säljs det mest av Aalborg Jubilæum, vilken lanserades den 15 januari 1946 som en hyllning till Isidor Henius i samband med firandet av Aalborg Taffel akvavits 100-årsjubileum.

www.aalborgakvavit.dk

Ämnen

Kategorier

Regioner


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till ArcusGruppen. Konsernchef är Otto Drakenberg. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk och har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen. 
Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.Mer information finns i ArcusGruppens årsredovisning 2013.


Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden