Gå direkt till innehåll
Disaronno Velvet cream likör finns nu på systembolaget
Disaronno Velvet cream likör finns nu på systembolaget

Pressmeddelande -

​Sensommarens svalkande nyhet är här; Disaronno Velvet

Sensommarens svalkande nyhet är här Disaronno Velvet

Den 10:e augusti 2020 lanserade Arcus Sweden ”Disaronno Velvet” på Systembolaget. Disaronno Velvet är det senaste tillskottet från den italienska producenten Illva Sarronno och är en gräddlikör med påtaglig smak av den ikoniska mandellikören Disaronno Originale.

En sammetslen gräddlikör med smak av Disaronno

Disaronno Velvet har en sammetslen gräddig textur och en tydlig smak av världens mest populära italienska amaretto; Disaronno Originale, kombinationen skapar en harmoni av oväntade smaknyanser. Disaronno Velvet avnjuts optimalt som den är över is och bjuder på en fräsch smakupplevelse med påtaglig sötma. Passar som ett kylande alternativ under sommaren likväl till efterrätt och avec året runt.

Disaronno Velvet finns tillgänglig på Systembolaget och i flertalet barer landet över. Disaronno Velvet har en alkoholhalt på 17 % och produkten är framtagen för de konsumenter som föredrar en mjuk gräddlikör med en distinkt smakkaraktär.Flaskan känns igen genom den välkända Disaronno-formen i en elegant helvit tappning med den tillhörande rektangulära rejäla korken.

"Made in Italy"

Den italienska producenten ILLVA Saronno S.p.A. är mest känd för den populära likören Disaronno Originale som distribueras världen över i totalt 160 länder. ILLVA Saronno S.p.A och deras produkter representerar "Made in Italy"-stilen och smaken av italienskt och internationellt dryckeshantverk. Utöver Disaronno representerar ILLVA Saronno S.p.A. även produkterna Tia Maria, Zucca, Isolabella, Amaro 18 och Aurum. ILLVA Saronno särskiljer sig från andra producenter för sin expertis inom kvalité i kombination med välkomnande av trender och tolkande av konsumentpreferenser.

Disaronno Velvet, 500ml finns i Systembolagets beställningssortiment, artikelnummer: 8663902, pris: 199kr

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till ArcusGruppen. Koncernchef är Kenneth Hamnes. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk och har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen. 

Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden