Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Klassiska O.P. Anderson i samarbete med exklusiva skomärket Aristocrats Society

O.P. Anderson, Sveriges mest anrika akvavit samt det exklusiva skomärket Aristocrats Society har tillsammans skapat en snygg herrloafer för stilsäkra män med attityd. Skorna är tillverkade i läcker O.P.-röd sammet och är prydda med broderade bokstäver i guld.

O.P. Anderson Aquavit lanserades redan 1891 och är Sveriges äldsta akvavit. Den är en av de stora klassikerna och står för kvalitet och genuint hantverk, precis som det exklusiva skomärket Aristocrats Society.

Aristocrats Society är ett nytt varumärke som producerar förstklassiga loafers och sneakers. Grundaren Christoffer Paulsson har hämtat inspiration till skorna från sina iakttagelser och erfarenheter under de tolv år han var verksam inom de mest exklusiva delarna av New York, London och Dubais nattliv. Skorna produceras för hand i Portugal i material av högsta kvalitet.

Christoffer Paulsson har personligen mött många av vår tids stora världsstjärnor och modeintresserade profiler. Artister, skådespelare och modebloggare har i dag skapat en helt ny era för kreativ design där klassisk lyx möter storstadsmässig attityd. Dessa erfarenheter och sitt stora modeintresse har han haft med sig när han skapat Aristocrats Society tillsammans med medgrundaren Jamal von Malmborg.

– Att samarbeta med ett varumärke som Aristocrats Society, som har satsat på att återintroducera en klassiker som den coola sammetsloafern på modescenen, tycker vi på O.P. Anderson känns väldigt roligt. Vi är ju själva en klassiker, om än en bra bit över hundra år äldre än skomärket. Men vi står för samma grundvärderingar som kvalitet och god smak samt att vi båda producerar produkter under hantverksmässiga former, säger Åsa Strömberg, Senior Brand Manager, Altia Sweden.

– Skorna passar perfekt som fars dag-present eller som julklapp till någon nära och kär. Eller varför inte som gåva till sig själv bara för att man är värd det och för att de är så snygga? fortsätter Åsa Strömberg.

Aristocrats Society går att hitta hos exklusivare återförsäljare i London, Dubai och St Tropez samt på NK i Sverige, och finns då i fler modeller och färger.

De specialdesignade röda O.P. Anderson-skorna finns i begränsad upplaga i storlek 40–46 i nätbutiken på folkofolk.se och kostar 2 600 kronor.

För mer information om Aristocrats Society, www.aristocratssociety.com

Ämnen

Kategorier


På folk o folk har vi samlat alla produkter från tre bolag - Altia Sweden, Bibendum och Philipson Söderberg. Tillsammans kan vi erbjuda ett av Sveriges största dryckesutbud med både välkända varumärken och spännande nyheter.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden