Gå direkt till innehåll
Aalborg Jule akvavit 2018
Aalborg Jule akvavit 2018

Pressmeddelande -

Aalborg Jule Akvavit 2018 finns nu i butik!

Årets lansering av Aalborg Jule Akvavit 2018 - finns nu på utvalda Systembolag runt om i landet

Med drygt två månader kvar till jul har nedräkningen börjat. Julen är fylld med mängder av traditioner, även vad gäller val av Akvavit och för många är Aalborg Jule Akvavit en riktig klassiker på julbordet när familj och vänner samlas. Receptet är oförändrat sedan 1982 och sedan dess är det tradition att flaskan byter form och utseende vart tredje år.

Aalborg Jule Akvavit 2018 är designad av den danska ikonen Jette Frölich

I år kommer en ny flaska med ny form och design. Den danska designern Jette Frölich fick uppdraget att designa årets flaska. Jette Frölich har arbetat med form i mer än 45 år och har designat kollektioner för bland annat Royal Copenhagen, Holmegaard Glasværk, Georg Jensen & Rosendahl. Jettes design präglar den danska julen och för Aalborg står hon för klassisk elegans, kvalitet och jul - en ”perfect match” med Aalborg Jule Akvavit 2018.

Jette Frölich egna ord:

”Naturen är en av mina inspirationskällor och det är också med naturen som utgångspunkt som jag skapat designen. Akvavit betyder “livets vatten” och på flaskan har jag utformat “livets träd” som inom den nordiska mytologin är känt som Ask Yggdrasil, vilket står för frodighet och vitalitet. Träd symboliserar, för oss människor, stabilitet, eftersom att de är djupt fästa i marken med sina rötter.

Designen är enjulhälsning som handlar om kärlek och att ge, vare sig det är till en annan person eller som att ge mat till fåglarna under de hårda vintermånaderna. Det finns skönhet i att ge en gåva till en annan människa.

Med välvilja placeras denna vackra Akvavit som en julgåva på välfyllda julbord och avnjuts i full harmoni med omgivningen och låter värmen från Livets vatten inspirera oss till att bli ett med naturen.

Ha en underbar jul!” Jette Frölich, Designer av Aalborg Juleakvavit 2018


Aalborg Jule Akvavit 2018, finns på utvalda Systembolag och i beställningssortimentet för 299 kr och har artikelnummer 87961.


Vid intresse av att prova en flaska, vänligen kontakta oss på Arcus Sweden AB.

info@arcussweden.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till ArcusGruppen. Konsernchef är Kenneth Hamnes. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk och har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen. 

Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden

Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden