Gå direkt till innehåll
Aalborg Jule 2020 är här!

Pressmeddelande -

Aalborg Jule 2020 är här!

Traditionsenligt har årets version av Aalborg Jule akvavit 2020 anlänt till Systembolagsbutiker landet över

Den 2:a november lanserades Aalborg Jule akvavit 2020 på hylla i Systembolagets julsortiment. Aalborg Jule akvavit baseras på hantverksprinciper från gamla tider. Detta gör den till en traditionell akvavit med ett påtagligt kummininnehåll. Aalborg Jule akvavit är för många en klassiker till julbordet och matchas ypperligt med de sedvanliga matinslagen.


En nygammal tradition i samarbete med Brdr. Price

Sedan lanseringen 1982 har innehållet varit detsamma, men inför varje jul får både flaska och ask ett nytt utseende. Sedan tre år tillbaka ger producenten Aalborg danska ikoner uppdraget att designa detta. Bakom designen för Aalborg Jule akvavit 2020 står kulturduon Brdr. Price.

Duon består av bröderna Adam och James Price, två danska mat- och kulturikoner. ”För oss innebär julen matglädje. Vi plockar fram stora grytor och gamla recept för att förbereda för julen i köket. När tiden sedan är kommen samlas vi kring bordet och tar del av mat och tillbehör”.


Aalborg Jule akvavit, 700ml finns i butik i Systembolagets julsortiment, artikelnummer: 1126201, pris: 299kr

För mer information om Aalborg Jule akvavit besök:

https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/aalborg-1126201/

Om du önskar pröva denna produkt vänligen maila till info@arcussweden.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till ArcusGruppen. Koncernchef är Kenneth Hamnes. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk och har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen. 

Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden