Gå direkt till innehåll
Storfavoriten Vanlig Vodka PET lanseras med limesmak på Systembolaget.

Pressmeddelande -

Storfavoriten Vanlig Vodka PET lanseras med limesmak på Systembolaget.

I början av juni lanseras Vanlig Vodka Lime PET i Systembolagets fasta sortiment. Befintliga artikeln Vanlig Vodka är omåttligt populär och nu erbjuds därför en ny smaksatt version inför sommaren. För att värna om miljön kommer produkten i en återvinningsbar PET-flaska.

Första juni 2021 lanseras Vanlig Vodka Lime PET i det fasta sortimentet på Systembolaget. Produkten har full distribution och går att köpa i merparten av alla Systembolagsbutiker i Sverige. Sedan tidigare säljs den naturella vodkan Vanlig Vodka PET i mycket stor utsträckning och nu kommer den med limesmak för att erbjuda konsumenterna ett till alternativ.

Vanlig Vodka Lime har en vattenklar färg och en ren smak med tydlig karaktär av lime och inslag av örter. Vanlig Vodka Lime serveras som kyld shot eller som komponent i groggar och cocktails, den gifter sig fint med diverse smaker och ger en lätt karaktär av just limesmak. Likt namnet antyder är Vanlig-artiklarna skapade för att kunna erbjuda vanliga, okomplicerade och klassiska spritprodukter så som vodka, gin och akvavit. Serien produceras av Arcus Norway.

Arcus Sweden är måna om miljön och jobbar aktivt med att öka hållbarheten, de har flertalet produkter som ingår i retursystemet som därmed kan pantas för att skapa nya flaskor; inklusive nya Vanlig Vodka Lime PET.

Vanlig Vodka Lime PET, 700ml finns i Systembolagets fasta sortiment, artikelnummer: 36101, pris: 219 kr (pant tillkommer).

Om du önskar prova denna produkt vänligen maila till info@arcussweden.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Arcusgruppen. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk samt har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen.

Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.

Kontakter

Marcus Pedersen

Senior Brand Manager

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden