Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Örnen har landat - Patrik Tapper är nya ansiktet för Fernet-Branca i Sverige.

Bitterheten har fått ett nytt ansikte! Vi på Altia är mycket stolta över att kunna presentera vår nye Brand Ambassador för Fernet-Branca i Sverige, Patrik Tapper.

Patrik har tidigare arbetat på den prisbelönta Hornstull-institutionen Linje Tio. De placerade sig tidigare i höstas som nummer 25 på listan ”World’s 50 best bars” som tidningen Drinks International publicerar varje år. Patrik har även arbetat på andra välkända barer i Stockholm såsom Tweed och Mister French.

Fernet-Branca är en av världens mest populära bitters och produceras än idag mitt i centrala Milano. Det finns en mystik kring originalreceptet och den Svenske Doktor Fernet, som är en av dryckesvärldens bäst bevarade hemligheter. Patrik kommer ursprungligen från Tony Rikardssons hemstad Avesta, och är givetvis inte bitter över detta.

- Att få möjligheten att jobba med en sådan unik och fantastisk produkt känns som ynnest av rang. Jag ser mycket fram emot att träffa alla Fernet-Branca-entusiaster runtom i landet. Ambassadörskapet handlar mycket om att förvalta folks redan goda relation till Fernet-Branca och Branca Menta, men också att skapa nya starka band och relationer till produkten, dess användningsområden samt dess rika historia, säger Patrik Tapper.

Kontaktuppgifter: 
Patrik.tapper@altiacorporation.com, 0737702970

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


På folk o folk har vi samlat alla produkter från tre bolag - Altia Sweden, Bibendum och Philipson Söderberg. Tillsammans kan vi erbjuda ett av Sveriges största dryckesutbud med både välkända varumärken och spännande nyheter.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden

Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden