Gå direkt till innehåll
Med Royal Canadian, den billigaste whiskeyn på Systemet bjuder Arcus på: Finanskrisgroggarna som värmer

Pressmeddelande -

Med Royal Canadian, den billigaste whiskeyn på Systemet bjuder Arcus på: Finanskrisgroggarna som värmer

Från och med 1 oktober lyser Arcus upp vardagen för alla whiskeyälskare, då Royal Canadian blir den billigaste whiskyn på Systembolaget. Utan att göra avkall på varken smak eller kvalitet sänker Arcus priset till 207 kronor för 700 ml glädjedroppar kanadensisk whiskey.

Finanskris till trots vill många människor äta och dricka gott men utan att ruinera sig. Så vad passar bättre när vi går mot mörkare tider än att blanda finanskrisgroggar som värmer sinnet men inte bränner hål i plånboken?

Arcus populära kanadensiska whisky Royal Canadian har färg av bärnsten, en eldig doft med markerad vaniljton och en ren smak med inslag av fat, säd, honung och vanilj. Whiskyn serveras rumstempererad som avec, eventuellt med en skvätt vatten men passar också mycket bra som groggbas. Royal Canadian, med varunummer 539, säljs i butik från och med 1oktober. Priset för en 700 ml flaska är 207 kr och 375 ml kostar 109 kr.

Recept på "Finanskrisgroggar":

"Anders Borg-groggen" "Riksbanksgroggen"
4 cl Royal Canadian 4 cl Royal Canadian
2 cl Coca-Cola 2 cl 7-Up

"Räntegroggen" "Lehman-groggen"
4 cl Royal Canadian 4 cl Royal Canadian
2 cl Amaretto 2 cl Martini Rosso

"Tillväxtgroggen" "Carnegiegroggen"
4 cl Royal Canadian 4 cl Royal Canadian
2 cl Ginger Ale 2 stänk Angostura Bitter, sodavatten

För mer information om Royal Canadian vänligen kontakta

Svante Selling, svante.selling@arcussweden.se

Tel. +46 8 545 534 30

Ämnen

Kategorier


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till ArcusGruppen. Konsernchef är Otto Drakenberg. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk och har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen. 
Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.Mer information finns i ArcusGruppens årsredovisning 2013.


Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden

Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden