Gå direkt till innehåll
En kylande nyhet med trendfaktor är här: Tia Maria Matcha!

Pressmeddelande -

En kylande nyhet med trendfaktor är här: Tia Maria Matcha!

I mitten av juni lanseras gräddlikören Tia Maria Matcha i Systembolagets beställningssortiment. Tia Maria Matcha är det senaste tillskottet från den italienska producenten Illva Sarronno som är störst i världen inom italienska likörer.

Tia Maria Matcha är en len gräddlikör med ljusgrön färg och smak av matcha. Tia Maria Matcha är smaksatt med naturligt ”Matcha tea extract” som sedan några år har en stor följarskara världen över. Tia Maria Matcha avnjuts optimalt som den är över is och bjuder på en fräsch smakupplevelse med påtaglig sötma och krämighet. Passar utmärkt som kyld avec eller dessert under sommaren. Flaskans design känns lätt igen på sin vita pärlemorfärg.


Tia Maria Matcha garneras snyggt med grönt Matcha-pulver, här ser du hur du gör!

Ingredienser: 8 cl Tia Maria Matcha, matchapulver, strösocker, stor iskub

Receptinstruktioner: Blanda två teskedar socker och en tesked matchapulver i en skål. Kyl ditt rocks-glas i 10 minuter. Doppa glaskanten i blandningen av matchapulver och socker. Lägg i en stor iskub och häll på Tia Maria Matcha.


"Made in Italy"

Den italienska producenten ILLVA Saronno S.p.A. är mest känd för den populära likören Disaronno Originale som distribueras världen över i totalt 160 länder. ILLVA Saronno och deras produkter representerar "Made in Italy"-stilen och smaken av italienskt och internationellt dryckeshantverk. ILLVA Saronno särskiljer sig från andra producenter för sin expertis inom kvalité i kombination med välkomnande av trender och tolkande av konsumentpreferenser - likt nyheten Tia Maria Matcha!

Tia Maria Matcha, 700ml finns i Systembolagets beställningssortiment, artikelnummer: 51873, pris: 249kr

Om du önskar pröva denna produkt vänligen maila till info@arcussweden.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Arcusgruppen. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk samt har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen.

Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.

Presskontakt

Marcus Pedersen

Senior Brand Manager

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden