Gå direkt till innehåll
Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk i ny laddning!

Pressmeddelande -

Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk i ny laddning!

Alldeles inpå knuten av Kanelbullens dag den 4:e oktober, släpps en ny batch av den uppskattade Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk. Denna vuxenversion av doftande nybakade kanelbullar med ett glas kall mjölk, har vunnit många bakverksälskares hjärtan, och nu är det dags att välkomna en ny färsk laddning i hyllorna.

Kanelbulle & mjölkvar den första dessertlikören i serien Svenska Bakverk, och lanserades vid denna tidpunkt förra året. Uppföljaren, den krämiga mandeldoftande Semmellikören, lanserades sedan naturligt nog lagom till fettisdagen i februari i år.

Men nu är det ljuset på kanelbullen och dags för en refresh av den drömska likören. Smaken av kaneldoftande nybakta bullar och ett glas kall mjölk, är något de flesta av oss har varma känslor för. Att njuta detta även som dryck, i ett vackert likörglas, är helt enkelt ljuvligt.

Likören är en helt naturlig produkt gjord på färsk mjölk och naturliga smakämnen. Servera gärna väl kyld över en stor mängd is, som alternativ till dessert eller bara som en uppgraderad fikastund. Ett tips är att hälla en skvätt över glass, eller blanda ned i fyllningen om du vill skapa en kanel- och kardemummadoftande cheesecake.
– Vi är väldigt stolta och glada över att ha lyckats skapa en dessertlikör som så exakt smakar som en rykande, nygräddad kanelbulle med ett glas iskall mjölk. Min egen favorit är att dricka likören frostigt sval till en het espresso, säger Martina Talmet, Brand Manager, Arcus Sweden.

Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk går att beställa på Systembolaget.

Artikelnummer: 82839

Alkoholhalt: 17 %

Pris: 189 kronor

Volym: 700 ml

Leverantör: Arcus Sweden AB

För mer information, varuprover och högupplösta bilder vänligen kontakta:

Emma Lind, PR Consultant, Kelly and Pling

emma.l@kellyandpling.com

073 553 72 82

Martina Talmet, Brand Manager, Arcus Sweden

martina.talmet@arcussweden.se

070 522 73 94

Ämnen

Regioner


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till ArcusGruppen. Konsernchef är Kenneth Hamnes. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk och har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen. 

Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden