Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Blossa hyllar vintern tillsammans med Miss Li

Snart är det dags att ställa om till vintertid och i samband med det släpper Blossa tillsammans med Miss Li en vintertolkning av den kända psalmen ”Den blomstertid nu kommer”. Låten är en gemensam hyllning till vintern och en påminnelse om att värna om sina nära och kära.

– Med ”Den vintertid nu kommer” vill jag förmedla känslan av att vänta på, vara med och skiljas ifrån någon man tycker väldigt mycket om. För om det är någon tid på året där man umgås med människor man älskar, men som man tyvärr träffar alldeles för sällan, så är det under vintern och julen, säger Miss Li.

Blossas drycker har sedan lång tid varit en naturlig del av vintertidens alla värmande stunder. I år har Blossa valt att ha ett särskilt fokus på musik för att ytterligare bidra till människors sociala umgänge.

Blossas samarbete med Sony Music har utöver låten ”Den vintertid nu kommer” av Miss Li resulterat i spellistan ”Vintertid med Blossa” där Miss Lis tolkning tillsammans med ytterligare vinterlåtar finns tillgängliga. Det är en lista med stämningsfull vintermusik perfekt för häng med vänner och kvällsmys med familjen till exempel.

– Äntligen vinter känner vi! Efter en lång varm sommar ser vi fram emot att kura ihop oss med en värmande kopp glögg tillsammans med nära och kära. Med ”Den vintertid nu kommer” och hela vår spellista har vi skapat ett soundtrack till vinterns alla sammankomster. Vintermusik tillsammans med varma drycker är en perfekt match, säger Åsa Strömberg, Senior Brand Manager på Altia Sweden.

För Blossa är spellistan ”Vintertid med Blossa” och låten ”Den vintertid nu kommer” en hyllning till vinterns alla glädjeämnen – som tid med vänner och familj, god mat och värmande drycker samt en påminnelse om att inte ta något av detta för givet.

Lyssna på låten och spellistan här.

Ämnen

Kategorier


På folk o folk har vi samlat alla produkter från tre bolag - Altia Sweden, Bibendum och Philipson Söderberg. Tillsammans kan vi erbjuda ett av Sveriges största dryckesutbud med både välkända varumärken och spännande nyheter.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden