Gå direkt till innehåll
BARRELS BURGERS & BEER SKAPAR MENY MED FIREBALL

Pressmeddelande -

BARRELS BURGERS & BEER SKAPAR MENY MED FIREBALL

1 juli lanserar Barrels Burgers & Beer ett samarbete med Fireball.
Under en månad serveras tre helt nya rätter smaksatta med den heta och kryddiga whiskylikören. Det blir dubbelburgare, heta kycklingvingar och en banandessert som alla har fått både smak och hetta av Fireball.

Barrels Burgers & Beer har tre restauranger i Stockholm och anses vara bland de bästa i hela Europa på hamburgare. Barrels ligger exempelvis topp tre på Burgerdudes lista över landets hundra främsta burgarrestauranger. Under juli månad genomförs ett samarbete med Fireball Cinnamon whiskylikör där en helt ny meny tagits fram med den heta shoten.

– I Fireball finns en hetta och kryddig sötma som lyfter rätterna till nya höjder, säger Sharam Zeraaktar som är grundare till Barrels Burgers & Beers. Det har varit spännande att få utveckla en meny med den legendariska whiskyshoten och vi är otroligt nöjda med resultatet. Smakerna är perfekta för en lång och varm sommar i stan.

Fireball skapades redan på 80-talet och slog igenom stort i USA för tio år sedan. Idag har den kryddade whiskylikören blivit en enorm global succé som både shot och drinkingrediens. Genom samarbetet med Barrels Burgers & Beer smaksätter Fireball för första gången en meny i Sverige. Samtliga fredagar under juli firas även Fireball Friday på Barrels Burgers & Beer med bland annat en DJ på plats.

Samarbetet med Barrels Burgers & Beer under juli månad består av:


Fired Away
Krispiga kycklingvingar med sweet & spicy Fireball glaze. 6 stycken 95 kronor, 12 stycken 155 kronor


Ignite the Nite
Dubbelburgare med Fireball-karamelliserad lök, jalapenos, cheddarost och knaperstekt bacon. 139 kr för singelburgare och 159 kronor för dubbel.


Granny on Fire
Karamelliserad banan, vaniljglass, sockerkaka och frasigt havresmul. 99 kronor.

För mer information kontakta:

Rebecca Brage, pressansvarig på Barrels Burgers & Beer

Mail: info@barrels.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Arcus Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Arcusgruppen. Bolaget startades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Arcus Sweden representerar dels Arcusgruppens egna varumärken så som Lysholm Linie, Braastad Congac, Aalborg och Gammel Dansk samt har dels utvecklat samarbeten med några av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen.

Arcus strategi är att genom lokal marknadskompentens och fokus stärka och vidareutveckla våra egna och våra partners varumärken och därmed säkerhetsställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Vår vision är att både våra kunder och uppdragsgivare skall uppfatta oss som den mest attraktiva partnern. Detta genom att erbjuda en stark varumärkesportfölj med både etablerade och marknadsledande varumärken och nya och innovativa produkter med potential för framtidspotential. Allt för att erbjuda konsumenterna och våra kunder ett sortiment av hög kvalitet som är både attraktivt och levande.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

Relaterat innehåll

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden