Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

​Aperitivo Spritz - en fräsch sommardrink med klassiska smaker av pomerans och blodapelsin

Äntligen är det dags för sommar och sol - och fräscha, lätta drycker i glasen. Nu lanserar Altia Group den klassiska sommardrinken Aperitivo Spritz - en färdig aperitifdrink med de klassiska ingredienserna pomerans och blodapelsin tillsammans med mousserande vin från Spaniens största cavaproducent.

Aperitivo Spritz är med sin somriga färg och smak den perfekta drycken att servera iskall i väntan på middagen under ljumma sommarkvällar. Namnet aperitivo kommer från det latinska verbet “aperire” som betyder “att öppna”, och drycken har verkligen en förmåga att stimulera aptiten. Servera gärna med salta snacks för att lyfta fram det mousserande vinets fruktighet och touchen av färska örter, kanel och apelsinzest. För att göra den härliga orangea färgen ännu festligare, dekorera gärna med skivade apelsinklyftor, citroner eller jordgubbar.

Aperitivo Spritz kommer från Spanien och produceras av J. García Carrión, en av världens största och mest kända vinproducenter. Familjen García Carrión har i århundraden odlat druvor, producerat vin och sålt från sin vingård i Jumilla i Spanien. År 1890, när efterfrågan ökade, byggdes vineriet ut vilket blev starten för det familjeföretag som idag har drivits inom familjen i fyra generationer. Idag äger företaget vingårdar i tio spanska vindistrikt och exporterar vin till över 155 länder över hela världen.

Aperitivo Spritz
Artikelnr: 76279
Pris: 69 kr
Volym: 750 ml
Alkoholhalt: 8,5 %
Ursprung: Jumilla, Spanien

För mer information och varuprover, vänligen kontakta:
Marie-Louise Feiler, Senior Brand Manager på Altia
marie-louise.feiler@altiacorporation.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


På folk o folk har vi samlat alla produkter från tre bolag - Altia Sweden, Bibendum och Philipson Söderberg. Tillsammans kan vi erbjuda ett av Sveriges största dryckesutbud med både välkända varumärken och spännande nyheter.

Kontakter

Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden