Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Årets bästa nisse korad i Fernet-Branca Barback Games.

I söndags den 22/10 hölls för fjärde året i rad den prestigefyllda tävlingen Fernet-Branca Barback Games på det anrika nöjesetablissemanget Nalen i Stockholm. Där korades Sveriges bästa “barback”, även kallad "nisse" i folkmun, vars arbetsuppgifter är att assistera bartendern. Det är de som plockar disk, fyller på med is och ser till att ingredienser finns till hands. Vinnarna av det åtråvärda priset, en resa för två till Fratelli Branca Distillerie i Milano, blev efter mycket svett och hårt arbete Oscar Claros från restaurang Lokal på Kungsholmen tillsammans med sin barchef David Hernandez tillika coach under tävlingen.

26 st lag/barer från hela landet tävlade mot varandra i denna arenaliknande produktion bestående av olika utslagsheat. De skulle bland annat pressa färska juicer, stapla glas och springa med ölfat och ölbackar. Allt för att simulera hur hårt och stressigt det kan vara under ett ”normalt” arbetspass för en barback. 

Fernet-Branca Barback Games är en hyllning till de personer som gör allt som inte syns i en bar för att bartendern ska kunna leverera drinkar, öl, välputsade glas, nypressade juicer och nyplockad mynta. Helt enkelt de som gör  allt grovjobb för att ge besökarna goda serviceupplevelser!

För mer information, vänligen kontakta:
Rasmus Borgström, Brand Manager
Rasmus.Borgstrom@altiacorporation.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


På folk o folk har vi samlat alla produkter från tre bolag - Altia Sweden, Bibendum och Philipson Söderberg. Tillsammans kan vi erbjuda ett av Sveriges största dryckesutbud med både välkända varumärken och spännande nyheter.

Kontakter

Monica Myrvold

Presskontakt Digital Marketing Manager +46 (0) 70 201 99 20
Tove Wredler Wennström

Tove Wredler Wennström

Presskontakt Content Manager folk o folk +46 (0) 70 289 08 42
Mikaela Lundén

Mikaela Lundén

Presskontakt Commercial Coordinator Spirits Sweden Press contact

Caroline Tull

Presskontakt Presskontakt 0761467436

folk o folk

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 6,4 miljarder kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

www.anora.com

Anora Sweden
Sandhamnsgatan 63
115 28 Stockholm
Sweden