2021-08-05 08:01Pressmeddelande

True Colours Cava sponsrar artisterna SYLVE och Julia Alfrida och deras internationella pridelåt LEGACY

Foto: Maria ÖstlinFoto: Maria Östlin

LEGACY handlar om att vi ska känna stolthet över vilka vi är, vad vi tror på, oavsett vad andra tycker – och föra detta vidare till kommande generationer. True Colours har sponsrat pressfoto och musikvideo. - Det är en påkostad och färgsprakande kavalkad med mångfald, vilket är precis vad True Colours skapades för - att vara med och bidra till en bättre värld där alla ska kunna visa sina sanna färger, säger Louise Key-Hedberg, Brand Owner för True Colours Cava på Altia Sweden.

LEGACY hade premiär på Spotify och Apple Music den 23 juli och musikvideon har idag premiär på skivbolaget TGR Music Groups kanal på Youtube och nu på lördag den 7 augusti uppträder SYLVE och Julia Alfrida med LEGACY på Stockholm Prides stora scen på Södra Teatern i Stockholm.

True Colours har under åren samarbetat med konstnärer, artister och andra personligheter som tydligt jobbar och lever utifrån sina sanna jag och därigenom bidrar till att inspirera andra att göra detsamma. Genom att arbeta med den här typen av artister med bra värderingar så hoppas vi kunna nå ut till våra målgrupper så att fler får upp ögonen för True Colours och Regnbågsfondens viktiga arbete. Vi vill fira mångfald tillsammans - låt oss bjuda in världen att göra det med oss, säger Louise Key-Hedberg.

En krona av varje såld flaska går till Regnbågsfonden och hittills har nästan 3 miljoner kronor från True Colours finansierat kompetenta organisationer och projekt i länder där regnbågspersoner diskrimineras, förföljs och dödas, säger Louise Key-Hedberg vidare.

SYLVE och Julia Alfrida
Artisterna SYLVE och Julia är båda gay och träffades första gången på musikklubben First Time på Timebar i Hornstull, Stockholm, där de spelade live för en begränsad skara publik under hösten 2020, och senare också på en livestream som Stockholm Pride anordnade under våren 2021. Det var då de bestämde sig för att skriva en pridelåt tillsammans. True Colours samarbete med SYLVE och Julia började med en sneak peek för LEGACY på First Time för några veckor sedan.

SYLVE startade sin HIT-kavalkad förra sommaren och släppte bara för någon vecka sedan sin självbiografiska debut-EP ”Dö Lycklig”. Julia Alfrida var med i Melodifestivalen i våras med låten Rich och har släppt flera singlar, varav den senaste är GIRLS GIRLS GIRLS.

SYLVE och Julia Alfrida är också bokade med uppträdande av LEGACY på World Pride i Köpenhamn/Malmö den 20 augusti och på West Pride i Göteborg den 2 oktober.

Med den nya världsomspännande låten LEGACY vill vi inspirera unga HBTQIA+-människor och kommande generationer att vara sig själva, även om du sticker ut från normen. Sträck på dig och strunta i vad andra tycker, säger SYLVE och Julia Alfrida.

– LEGACY är den första och enda låten vi skrivit ihop och det lär bli fler. Vi har funnit varandra både som vänner och kollegor. Vi kommer spela både på Stockholm Pride, World Pride i Köpenhamn/Malmö och West Pride i Göteborg och vi ser så mycket fram emot att få möta vår underbara publik. Vi hoppas verkligen att låten inte stannar här hemma i Sverige, utan att vårt viktiga budskap om HBTQIA+ når ut till fler länder, särskilt till de länder där de mänskliga rättigheterna står på spel, säger SYLVE och Julia.

Lyssna på LEGACY på Spotify->

Musikvideon till LEGACY hittar ni här->

Produktblad True Colours->

För mer information, vänligen kontakta:
Louise Key Hedberg, Senior Brand Manager Altia Sweden AB
Louise.Key-Hedberg@altiacorporation.com

 


Om folk o folk

På folk o folk har vi samlat alla produkter från Altia Sweden och kan erbjuda ett av Sveriges största dryckesutbud med både välkända varumärken och spännande nyheter.

Kontaktpersoner

Malin Ollas
Marketing Coordinator
Malin Ollas

Relaterad media